Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Dr Bogdan Ardeleanu

Dr. Bogdan Ardeleanu este unul dintre cei mai experimentați medici din România în utilizarea tehnologiei Rigenera și are la activ câteva sute de pacienți tratați prin tehnologia de microgrefare autolog-omologă Rigenera pentru gonartroză (artroza la genunchi), coxartroză (artroza la șold), artroza gleznelor ori umerilor – intervenții cu rezultate excelente.

De asemenea, îi face o deosebită plăcere să asculte pacienții cu atenție, să îi îndrume către cea mai bună decizie medicală, în așa fel încât aceștia să fie mulțumiți și să se simtă înțeleși. Relația medic-pacient este extrem de valoroasă pentru doctorul Ardeleanu și, de aceea, o tratează cu cea mai mare responsabilitate și seriozitate.

DR. BOGDAN ARDELEANU – STUDII

Dr. Bogdan-Alin Ardeleanu a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, unde a făcut rezidențiatul și a efectuat primele sale intervenții chirurgicale.

Este Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie și urmărește permanent să își dezvolte abilitățile profesionale, să evolueze, să își deschidă noi drumuri și perspective. Principalele calități pe care le posedă sunt empatia, dorința de a ajuta și de a găsi soluții indiferent de calibrul provocării, alături de tenacitate, și, de ce nu, de simțul umorului care îl ajută să detensioneze atmosfera atunci când este cazul.

Principala sa ambiție este să fie într-o continuă dinamică, atât din punct de vedere științific, teoretic, cât și practic, fiind deschis la noi oportunități și tehnici medicale prin care să așeze un zâmbet pe chipul pacienților și al său, deopotrivă.

***

DR. BOGDAN ARDELEANU & DOCTOR MIT

Din anul 2022, Dr. Ardeleanu Bogdan este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.