Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Dr Bogdan Ivănescu

Dr. Bogdan Ivanescu, creatorul Doctor MiT: „Întreabă și cercetează!”

Te-ai săturat de credințele medievale, de leacurile băbești, de detoxifierile prezentate de către vedete și de regimurile de slăbit care te lasă mai gras decât înainte?

Atunci vino să aflăm împreună care este adevărul din spatele miturilor și a tratamentelor minune. Află ce îți face bine și de ce trebuie să te ferești!

Play Video

Dacă, pe vremuri, un iepure îți tăia calea, știai că te afli în mare primejdie și, la fel de bine, astăzi știm că trebuie să bei minimum doi litri de apă pe zi pentru a-ți păstra sănătatea.

Care este adevărul? Cum au luat naștere aceste credințe? În ce fel ne influențează viața?

Pentru a răspunde tuturor acestor întrebări, disec fiecare mit aducând în fața ta toate argumentele medicale pro și contra. În timpul emisiunii, ai șansa de a alege răspunsurile corecte și astfel, împreună, decidem dacă mitul aflat pe masa de operație este adevărat sau fals.

Pasiunea mea pentru investigarea acestor limitări sau generalizări consemnate în folclorul popular și urban s-a născut în copilărie, odată cu avertizările de genul „nu pune mâna că…” sau „nu face asta pentru că…”, cărora nu le găseam rațiunea. Iar acum am șansa de a pune această pasiune în slujba ta, cercetând, întrebând și analizând pentru a afla, în final, dacă miturile sunt valide sau nu.

În afara acestei pasiuni mă preocupă viitorul. Și, pentru că totul este degeaba dacă acest viitor nu este sănătos, plantez copaci. Câte un copac pentru fiecare copil căruia părinții au ales să îi recolteze celule stem la naștere și să le stocheze, undeva, într-o țară din nord.

Și pentru că educarea tineretului este parte importantă a viitorului, mi-am găsit timp, în ultimii ani, să mă întâlnesc cu studenții mediciniști ca să le sprijin spiritul neliniștii intelectuale pe care îl au, prin împărtășirea experiențelor mele, prin acordarea de premii pentru performanță sau pur și simplu prin suport material pentru desfășurarea evenimentelor medicale pe care le organizează.

Am o mare încredere în conceptul de „Responsabilitate Socială” pe care l-am învățat, în ani, ca parte a unei multinaționale din domeniul farmaceutic și pe care, ulterior, l-am aplicat companiilor medicale clinice, spitalicești și biotehnologice pe care le-am condus sau în al căror management sunt implicat.

De aceea sunt bucuros ca, prin Doctor MiT, să pun la dispoziția celor din jurul meu rezultatele pasiunii ce mă animă și astfel să construim o societate cu un prezent și un viitor mai sănătos!

Al tău,

Dr. Bogdan Ivanescu

REPERE PROFESIONALE

repere profesionale

 

INSTANTANEE DOCTOR MIT