Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Dr Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache este absolvent al Universității de Medicina si Farmacie Tg. Mureș promoția anului 2005. A obținut un Masterat in Management Medical in anul 2006 si specializarea in Medicina de Familie in anul 2008. În anul 2013, obține specializarea in Urologie, iar în anul 2021 obține diploma de Medic Primar in Urologie.

Dr. Valentin Iordache are o experienta vasta in urologie participând in tot acest timp la câteva mii de operații deschise si endoscopice, oferind consultații de specialitate atât in serviciul ambulatoriu, cât si in cel de urgență.

Activitatea științifică a dr. Iordache cuprinde participarea la nenumărate studii urologice, cu publicarea de articole in revistele de specialitate care au culminat cu lucrarea sa de doctorat publicată in anul 2023 ce îi conferă titlul de Doctor în Medicina.

Dr. Iordache este membru al Colegiului Medicilor din România, membru al Societății Europene de Urologie si membru al Societății Romane de Urologie.

Mai presus de toate aceste titluri si lucrări științifice stau mărturiile de netăgăduit a mii de pacienți vindecați si mulțumiți pentru ca au avut norocul sa îl întâlnească in momente de cumpăna din viata lor pe dr. Valentin Iordache.

***

Din anul 2023, dr. Valentin Iordache este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.