Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Dr. Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Tg. Mures promotia anului 2005. A obtinut un Masterat in Management Medical in anul 2006 si specializarea in Medicina de Familie in anul 2008. In anul 2013 obtine specializarea in Urologie, in anul 2021 obtine diploma de Medic Primar in Urologie.

Dr. Valentin Iordache are o experienta vasta in urologie participand in tot acet timp la cateva mii de operatii deschise si endoscopice, oferind consultatii de specialitate atat in serviciul ambulator cat si in cel de urgenta.

Activitatea stiintifica a dr. Iordache cuprinde participarea la nenumarate studii urologice, cu publicarea de articole in revistele de specialitate care au culminat cu lucrarea sa de doctorat publicata in anul 2023 ce ii confera titlul de Doctor in Medicina.

Dr. Iordache este membru al Colegiului Medicilor din Romania, membru al Societatii Europene de Urologie si membru al Societatii Romane de Urologie.

Mai presus de toate aceste titluri si lucrari stiintifice stau marturiile de netagaduit a mii de pacienti vindecati si multumiti pentru ca au avut norocul sa il intalneasca in momente de cumpana din viata lor pe dr. Valentin Iordache.

***

Din anul 2023, dr. Valentin Iordache este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.