Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Longevity Pack 4.0

În 1900, speranța de viață rar depășea vârsta de cincizeci de ani, cu majoritatea oamenilor sucombând cauzelor "rapide" de deces precum accidentări, răni ori diverse boli infecțioase. Însă, odată cu trecerea timpului, cauzele "rapide" de deces au fost înlocuite cu cele "lente", majoritatea persoanelor ajungând să trăiască până în anii șaptezeci sau optzeci.

Dacă nu iubești activitățile ultra-riscante, cum ar fi săriturile cu parașuta de pe poduri, cursele cross-country ori scrierea de mesaje în timp ce conduci, cel mai probabil te vei confrunta cu una dintre bolile cronice ale îmbătrânirii pe care dr. Attia le numește cei Patru Călăreți (ai Apocalipsei): bolile de inimă, cancerul, bolile neurodegenerative sau diabetul de tip 2 și disfuncția metabolică asociată. Astfel, pentru a trăi mai mult și mai bine, este esențial să înțelegem și să combatem aceste cauze ale morții lente.

Durata vieții vs. durata sănătății în medicina 2.0 vs. medicina 3.0

Longevitatea are două componente. Prima este cât trăiești, adică durata de viață cronologică (lifespan), dar a doua, și la fel de importantă, este cât de bine trăiești - calitatea anilor tăi. Aceasta din urmă se numește durata de viață sănătoasă (healthspan). În Clinica Doctor MiT, ne-am specializat în optimizarea ambelor componente pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună calitate a vieții.

Pentru a porni pe această cale, alege analizele din Longevity Pack 4.0 și discută cu Nutritional Health Coach-ul nostru, Diana Dobrotchi, sau cu dr. Bogdan Ivănescu, expert în Medicina Alternativă. Vino să descoperi formula ideală de viață pentru tine!

echipa medicală

Dr Bogdan Ivănescu

Dr. Bogdan Ivănescu

Medic generalist | Medicină Alternativă

Diana Dobrotchi

Diana Dobrotchi

Nutritional Health Coach

STRUCTURĂ LONGEVITY PACK 4.0

Pachetul de Analize Longevity 4.0: HEMOLEUCOGRAMA, GLUCOZĂ, TGO (ASAT), TEP (ALAT), TSH (HORMON HIPOFIZAR TIREOSTIMULATOR BAZAL), DHEA-S (SULEAT DE DEHIDROEPIANDROSTERON), ESTRADIOL, PROGESTERON, TESTOSTERON, TESTOSTERON LIBER, TI3 - TRIIODOTIRONINA SERICĂ TOTALĂ, TIA - TIBOXINĂ SERICĂ TOTALI, AC. ANTI TIREOPEROXIDAZĂ (TPO), 25-HIDROXI-VITAMINA D, LDL COLESTEROL DIRECT, HDL COLESTEROL, COLESTEROL TOTAL, GGT (GAMA GLUTAMILTRANSFERAZA), TRIGLICERIDE, DHEA (DEMIDROEPIANDROSTERON), ZING SERIC, SELENIU SERIC

+ CONSULT LONGEVITY LA DIANA DOBROTCHI, NUTRITIONAL HEALTH COACH, SAU la DR. BOGDAN IVĂNESCU, MEDICINĂ ALTERNATIVĂ.

LONGEVITY PACK 4.0 = 1,400 RON

În funcție de rezultatul analizelor se poate accesa PROGRAMUL TRT. Opțional, se recomandă și efectuarea ECOGRAFIEI DE PROSTATĂ.
LONGEVITY PACK 4.0