Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Dr. Anne Pleșuvescu

Dr. Anne Pleșuvescu a terminat Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in 2001. După terminarea facultății de medicina, dr. Anne Pleșuvescu a ales sa aprofundeze studiul mintii ca parte importanta din procesul de vindecare, făcând o școală de Coaching si Training la Londra.

In lucrul sau cu oamenii, dr. Anne Plesuvescu a ținut sute de cursuri in nenumărate companii romanești și străine, unde a stat de vorbă în mii de sesiuni de Coaching si Training in încercarea sa de a-i ajuta pe oameni sa își găsească echilibrul mental si sufletesc. În cursurile și sesiunile sale de Coaching, dr. Pleșuvescu a îmbinat cele mai revoluționare idei din neuroștiinta cu ințelepciunea străveche a budismului tibetan pe care îl studiază si îl practica de aproape 10 ani.

Dr. Anne Pleșuvescu este Executive Coach, Senior Trainer si Consultant Expert in probleme de cultura organizațională. Pentru ca o vindecare holistica este atat la nivel de minte cat si la nivel de corp, in urma cu 4 ani, dr. Anne Pleșuvescu a decis sa reia contactul cu vindecare fizica si a început sa studieze Urologia in cadrul programului de rezidențiat pe care îl desfășoară la Spitalul Sf. Ioan. In tot acest timp, dr. Anne Pleșuvescu a participat la sute de operații endoscopice si deschise, oferind consultații de specialitate atât in ambulatoriu, cât și în urgențe.

Dr. Anne Pleșuvescu este membru al Colegiul Medicilor din România, membru al Societății Europene de Urologie si membru al Asociației Romane de Urologie.

***

Din anul 2023, dr. Anne Pleșuvescu este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.