Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Chirurgie plastică

Indiferent dacă dorești să îți îmbunătățești aspectul fizic, să corectezi o imperfecțiune sau să-ți refaci încrederea în tine, echipa noastră de experți în chirurgie plastică este aici pentru tine. Înțelegem că fiecare pacient este unic și avem grijă să abordăm fiecare caz într-un mod personalizat, ținând cont de nevoile și obiectivele tale individuale.

Echipa noastră de chirurgi plasticieni este specializată într-o gamă largă de proceduri și tehnici avansate, inclusiv prin utilizarea tehnologiei de microgrefare Rigenera, componentă a Medicinei Regenerative, pentru rejuvenare facială, labială, vaginală, tratamentul vitiligo, alopecie, diminuarea sau dispariția vergeturilor, piciorul diabetic ori tratamentul escarelor. Liftingul cu fire, blefaroplastiile, remodelarea buzelor și alte soluții estetice, te așteaptă.

Rigenera celule progenitoare chirurgie plastică - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Rigenera celule progenitoare chirurgie plastică - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată

În Clinica Doctor MiT, ne asigurăm că rămâi mereu în siguranță pe durata întregului proces, de la evaluarea inițială și discuția despre opțiunile de tratament, până la intervenția propriu-zisă și perioada de recuperare. În plus, punem un accent deosebit pe informarea pacienților, oferindu-ți toate detaliile necesare despre proceduri, riscuri, beneficii și așteptări realiste, astfel încât să poți lua o decizie înțeleaptă și informată.

servicii și prețuri Chirurgie plastică

echipa medicală

Dr Cristina Berbecar-Zeca

Dr Cristina Berbecar Zeca

Medic Specialist | Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe