Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

obstetrică-Ginecologie

Combinăm expertiza noastră în obstetrică-ginecologie cu cele mai avansate tehnologii, inclusiv cu Inteligența Artificială (AI). Echipamentul nostru de top, echograful Vinno G65, utilizează AI pentru a ne ajuta să identificăm detalii care ar putea fi greu de sesizat cu ochiul liber. În acest fel, ești sigură că medicii noștri folosesc cele mai sofisticate instrumente pentru a-ți oferi cea mai bună îngrijire posibilă.

Asigurăm monitorizarea atentă a sarcinii și colaborăm cu Stem Sure pentru colectarea și conservarea sigură a sângelui și țesutului de cordon ombilical la naștere. Acest serviciu este unic în România deoarece include izolarea și multiplicarea celulelor mezenchimale, ce pot fi astfel repede pregătite pentru un eventual transplant.

Clinica Doctor MiT este mândră să îți ofere în exclusivitate procedura de rejuvenare vaginală celulară, utilizând tehnologia inovatoare Rigenera.

Te invităm să explorezi mai jos toate serviciile specializate de obstetrică și ginecologie pe care le oferim, asigurându-te că vei beneficia de cel mai înalt nivel de îngrijire în Clinica Doctor MiT.

servicii și prețuri obstetrică-Ginecologie

echipa medicală

Dr Ana Maria Nastase

Dr Ana Maria Năstase

Medic Primar | Obstetrică - Ginecologie
Dr Diana Serban Scurtu, Diana Șerban - Scurtu, Diana Șerban-Scurtu

Dr Diana Serban – Scurtu

Medic Specialist | Obstetrică-Ginecologie
Dr Cristina Ionescu

Dr Cristina Ionescu

Medic Specialist | Obstetrică-Ginecologie
Dr Vlad Berbecar

Dr Vlad Berbecar

Medic Specialist | Ultrasonografie

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe