Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Medicină alternativă

Bazându-ne întotdeauna pe principiile medicale dovedite, căutăm soluții alternative care presupun mai multă implicare din partea medicului și prin urmare mai mult efort în identificare și recomandare astfel încât obiectivele de tratament să fie atinse fie cu mai puține reacții adverse fie cu o posologie (mod de administrare) mai simplă.

De exemplu, dacă o afecțiune este de gestionat prin antibioterapie însă rezultate similare se pot obține prin administrare de produse non-sintetice, vom opta pentru această a doua cale evitând în acest caz punctual dereglarea florei intestinale.

Criteriile de performanță ale tratamentului sunt însă aliniate cu cele ale terapiei reper, monitorizarea pacientului făcându-se prin mijloacele standard, analize de laborator ori investigații imagistice.

Medicina alternativă, presupunând o atenție crescută a practicianului, este profund personalizată la nivelul pacientului și cere un grad înalt de empatie și dedicare din partea celui ce propune planul de tratament, beneficiile pentru pacient ale acestei abordări fiind evidente.

servicii Și preȚuri Medicină alternativă

echipa medicală

Diana Dobrotchi - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie Aplicată

Diana Dobrotchi

Nutriție
Dr Bogdan Ivanescu - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie Aplicată

Dr Bogdan Ivănescu

Medic Generalist | Medicină Alternativă

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe

Încă nu există articole disponibile.