Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Navigator de pacienți

Dacă ți s-a recomandat să cauți răspunsuri într-o altă specialitate fără a primi însă o sugestie privind un specialist de încredere sau dacă diagnosticul nu ți-a fost explicat sau dacă problema de sănătate este destul de complexă, atunci ai nevoie de un integrator, adică un navigator de pacienți, care să te ghideze eficient și fără efort în accesarea celor mai potrivite resurse în cel mai scurt timp posibil.

Căutarea celei mai potrivite soluții de îngrijire, coordonarea unei echipe de specialiști medicali și gestionarea propriilor nevoi în continuă schimbare poate fi foarte stresantă, confuză și ineficientă și, în final, te poate face să ratezi obiectivul de rezolvare a problemei de sănătate.

Navigatorul de Pacienți al Clinicii Doctor MiT este aici pentru a te ajuta să gestionezi toate complicațiile și schimbările care apar în procesul de găsire a soluției perfecte.

Cum funcționează? După o consultație inițială și o evaluare în profunzime, vom elabora un plan care se orientează către asigurarea abordării medicale potrivite situației tale sau a persoanei dragi ție.

Putem ajuta cu explicarea diagnosticelor medicale și te putem direcționa către specialiștii pe care îi cunoaștem cel mai bine și în care avem încredere. Propunem unitățile medicale din țară și din străinătate cele mai potrivite pentru gestionarea diagnosticului. Te ajutăm să înțelegi birocrația medicală și o gestionăm în numele tău. Identificăm resursele comunitare care ți-ar putea fi utile și căutăm medicamentele greu de accesat prin resursele Doctor MiT. Coordonăm schimbul de informații între furnizorii de asistență medicală. Putem comunica cu membrii familiei în numele pacientului și multe altele.

Procesul de navigare a pacientului este extrem de complex și poate salva viața acestuia prin viteză de reacție sau poate îmbunătăți calitatea vieții la cel mai înalt nivel.

Dr. Mihnea Samoila, navigatorul de pacienți al Clinicii Doctor MiT, este aici pentru tine!

servicii si preturi Navigator pentru pacienți

echipa medicală

Dr Mihnea Samoila

Dr Mihnea Samoilă

Medic Specialist | Navigator pentru pacienți

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe

Încă nu există articole disponibile.