Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Psihoterapie

Oricine poate beneficia de pe urma psihoterapiei, fie că este bărbat, femeie, cuplu, copil sau familie. Psihoterapeutul poate fi un sprijin real în momente cruciale în care ai nevoie de un stâlp sigur ce te suțină în procesul tău de autodescoperire:

Te ajută să pui jos bagajul emoțional adunat de-a lungul anilor. Ce conține un astfel de bagaj? În el depozitezi răni interioare, incidente nefericite din trecut, traume, lucruri nerezolvate ce ajung să se perpetueze în prezent luând forma convingerilor distorsionate despre sine, ceilalți și lume. Nu este tocmai confortabil să te uiți la rănile interioare pe care le-ai neglijat și care nu au primit grija necesară pentru a se vindeca.

Oamenii pot trăi cu multe ,,răni deschise” chiar și atunci când nu este cazul să o facă. Pentru a vindeca o rană interioară este nevoie mai întâi să te uiți la ea, sa o cureți de impuritățile adunate și apoi să o bandajezi corespunzător pentru a-i da timp să se vindece. Tot procesul durează și variază de la om la om.

Analiza apofundată a propriei vieți scoate la lumină și relațiile pe care le-ai construit, cât și calitatea lor. Ajungi sa prețuiești relațiile sănătoase în care îți dai permisiunea să te manifești liber, ținand cont atât de nevoile tale, cât și ale celorlalți.

Ajungi să internalizezi un adult sănătos, capabil să ia decizii după ce a cântărit opțiunile pe care le are, pentru a gestiona cât mai bine provocările pe care le întâmpină.

servicii Și preȚuri Psihoterapie

echipa medicală

Psihoter. Anca-Nicoiu Suteu

Psihoter Anca Nicoiu-Șuteu

Psihoterapeut - Nutriționist

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe

Încă nu există articole disponibile.