Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Nutriție

Specialiștii noștri cred cu tărie că alimentația adecvată joacă un rol esențial în menținerea sănătății și promovarea stării generale de bine. Echipa de nutriționiști ai Clinicii Doctor MiT îti oferă îndrumare individualizată, abordări bazate pe dovezi științifice și soluții practice pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Consultația este o experiență personalizată și interactivă, adaptată nevoilor și obiectivelor fiecărui pacient. În cadrul primei întâlniri, nutriționistul va evalua istoricul medical, stilul de viață, preferințele alimentare și eventualele afecțiuni pentru a înțelege contextul unic al fiecărui pacient.

Pe baza acestor informații, nutriționistul va dezvolta un plan alimentar personalizat, care va încuraja adoptarea obiceiurilor alimentare sănătoase și va aborda problemele specifice ale fiecărui pacient. Scopul este de a optimiza alimentația și de a ajuta pacienții să atingă și să mențină un nivel optim de sănătate.

Expertiza noastră acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv pierderea sau creșterea în greutate, controlul diabetului, gestionarea intoleranțelor alimentare, alimentația pentru sportivi, nutriția prenatală și postnatală și multe altele.

În plus, iți punem la dispoziție un serviciu particular de psihonutriție printr-unul dintre psihoterapeuții noștri specializat în domeniu, autor de lucrări științifice în acest domeniu.

SERVICII

echipa medicală

Diana Dobrotchi - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie Aplicată

Diana Dobrotchi

Nutriție
Dr Bogdan Ivanescu - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie Aplicată

Dr Bogdan Ivănescu

Medic Generalist | Medicină Alternativă
Psihoter. Anca-Nicoiu Suteu - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie Aplicată

Psihoter Anca Nicoiu-Șuteu

Psihoterapeut - Nutriționist

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe

Încă nu există articole disponibile.