Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

Urologie

Urologii noștri se ocupă cu probleme precum infecțiile tractului urinar, afecțiunile prostatei, litiaza renală și multe altele. Suntem specializați în a ajuta pacienții cu incontinență urinară și probleme sexuale precum disfuncția erectilă în care cunoaștem o rată de succes extrem de înaltă datorită abordării holistice a subiectului, dată fiind prevalența etiologiei psihologice versus celei somatice. Pe scurt, ai toate șansele să rezolvi subiectul cu noi, odată pentru totdeauna. Totodată oferim în mod particular o soluție nouă de creștere a dimensiunii penisului.

Combinăm expertiza noastră în urologie cu cele mai avansate tehnologii, inclusiv cu Inteligența Artificială (AI). Echipamentul nostru de top, echograful Vinno G65, utilizează AI pentru a ne ajuta să identificăm detalii care ar putea fi greu de sesizat cu ochiul liber. În acest fel, ești sigur(ă) că medicii noștri folosesc cele mai sofisticate instrumente pentru a-ți oferi cea mai bună îngrijire posibilă.

Îți punem la dispoziție tehnologia de microgrefare Rigenera cu noi aplicații în urologie, asigurându-te astfel că Medicina Regenerativă îți oferă o soluție modernă care îți și scurtează perioada de recuperare.

Te invităm să explorezi mai jos toate serviciile de urologie pe care le oferim.

SERVICII ȘI PREȚURI UROLOGIE

echipa medicală

Dr Anne Plesuvescu

Dr Anne Pleșuvescu

Medic urolog
dr valentin iordache

Dr Valentin Iordache

Medic Primar | Urologie

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe