Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

ECOGRAFIE CU INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Inteligența Artificială îți poate salva viața pentru că vede mult mai multe decât ochiul uman.

Așa că, așa cum se întâmplă în Clinica Doctor MiT, un medic experimentat, în colaborare cu componenta AI a ecografului VINNO G65, îți poate oferi liniștea că totul este perfect sau îți poate salva viața spunându-ți de foarte devreme că ceva nu e chiar cum ar trebui.

Partea bună este că detecția din timp face rezolvarea problemei să fie aproape o banalitate. Dacă însă, așa cum se întâmplă cel mai adesea cu ecografele de până acum, obișnuite, problema este descoperită când este suficient de mare cât să o vadă ochiul uman, rezolvarea ei devine o chestiune problematică, cu stress și câteodată traumatizantă, mutilantă, dacă nu și mai rău. Exact aceasta reușim să evităm cu AI!

Ecografie cu inteligență artificială

Dr. Bogdan Ivănescu, fondatorul Clinicii Doctor MiT, alături de ecograful cu AI, VINNO G65.

Ecograful nostru cere mai mult de la medic – din punctul de vedere al numărului de pași (treceri) – însă dă infinit mai mult înapoi: dacă AI-ul din ecograf a găsit o problemă, nu numai că îi spune medicului “stop, hai să ne uităm încă o dată aici” și, mai mult decât atât, îi sugerează și un diagnostic prezumtiv astfel încât medicul nostru, care este hiper-experimentat, să își creeze în minte imaginea sugerată ca să o poată identifica în aria indicată de către computer.

Și Inteligența Artificială nu se oprește aici. Ecograful îi va oferi medicului și o stadializare automată a formațiunii (atunci când găsește așa ceva) astfel încât tabloul să fie cât mai complet și mai util rezolvării rapide a problemei.

Noi, echipa medicală a Clinicii Doctor MiT, credem că investigațiile medicale cu dispozitive dotate și cu Inteligența Artificială vor deveni norma în câțiva ani de zile. Însă, pentru că prin toată cercetarea pe care o facem, tehnologiile pe care le importăm ori le folosim, suntem înaintea vremurilor, ai acum la îndemână ecografia cu Inteligența Artificială în Clinica Doctor MiT.
 
Personalul medical pe care îl găsești mai jos, în rubrica Echipa Medicală, este autorizat să folosească ecograful în varianta AI.

servicii și prețuri ECOGRAFIE CU AI | Inteligență artificială

echipa medicală

Dr Ana Maria Nastase

Dr Ana Maria Năstase

Medic Primar | Obstetrică - Ginecologie
Dr Vlad Berbecar

Dr Vlad Berbecar

Medic Specialist | Ultrasonografie
Dr Anne Plesuvescu

Dr Anne Pleșuvescu

Medic urolog
dr valentin iordache

Dr Valentin Iordache

Medic Primar | Urologie

Ce spun medicii / pacienții

dacă vrei să știi mai multe

Încă nu există articole disponibile.