Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Caută
Close this search box.

despre noi

echipa medicală

dr. iulian marcu

Dr. Iulian Marcu

Medic specialist | Ortopedie
Dr Alexandra Moraru

Alexandra Moraru

Coordonator activitate
Psih. Anca Nicoiu-Șuteu

Psihoter. Anca Nicoiu-Șuteu

Psihoterapeut - Nutriționist
Dr Anne Plesuvescu

Dr. Anne Pleșuvescu

Medic urolog
Dr Cristina Berbecar

Dr. Cristina Berbecar Zeca

Medic Specialist | Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă
Medic femeie - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată

Dr. Cristina Ionescu

Medic Specialist | Obstetrică-Ginecologie
Medic femeie - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată

Dr. Diana Scurtu

Medic Specialist | Obstetrică-Ginecologie
dr. bogdan ardeleanu

Dr. Bogdan Ardeleanu

Medic Specialist | Ortopedie
Dr. Bogdan Ivănescu - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată

Dr. Bogdan Ivănescu

Medic Generalist | Medicină Alternativă
Dr Mihnea Samoilă

Dr. Mihnea Samoilă

Medic Specialist | Navigator pentru pacienți
Dr Valentin Iordache

Dr. Valentin Iordache

Medic Primar | Urologie
Dr Vlad Berbecar

Dr. Vlad Berbecar

Medic Specialist | Ultrasonografie
Dr. Mihai Rascu

Dr. Mihai Rașcu

Medic Primar | Ortopedie
Dr. Ana-Maria Năstase

Dr. Ana Maria Năstase

Medic Primar | Obstetrică - Ginecologie
Nutriționist Diana Dobroțchi

Diana Dobrotchi

Nutriție

BIOtehnologie APLICATĂ

Aici găsești soluțiile la problemele tale de sănătate deoarece suntem o clinică specializată în terapii de ultimă oră, orientată spre cercetare și acces la inovație. Suntem singura clinică din România în care găsești la un loc toate aplicațiile Rigenera pentru ortopedie, urologie, chirurgie plastică ori ginecologie.

Clinica Doctor MiT promovează biotehnologia și medicina regenerativă deoarece acestea reprezintă cea mai simplă și directă cale de la diagnostic la vindecare, urmând să acopere în următoarele două decenii 60% din serviciile medicale prestate la nivel mondial.

Tehnologia Rigenera - microgrefare cu celule progenitorii
Stem Sure - recoltare de celule la nastere

Echipa noastră este implicată și în cercetare, fiind parte a primului studiu clinic din România ce tratează cu celulele recoltate la naștere, copiii diagnosticați cu autism așa că, prin Stem Sure, punem la dispoziția viitoarelor mămici, recoltarea de celule hematopoietice și mezenchimale recoltate din cordonul ombilical precum și multiplicarea acestora, ca un serviciu absolut unic în România.

Dezvoltăm un nou protocol de izolare a celulelor progenitoare astfel încât să putem face transplanturi între persoane neînrudite.

Folosim Inteligența Artificială în echograful nostru VINNO G65, dedicat evaluării în obstetrică-ginecologie și urologie, printre altele, pentru a seconda medicul în găsirea problemelor ce ar putea scăpa ochiului uman.

Fiecare act medical petrecut în Clinica Doctor MiT are ca scop identificarea problemelor de sănătate și vindecarea acestora, echipa medicală având grijă și de componenta emoțională a pacientului astfel încât vizita în Clinica Doctor MiT să ajungă să fie o plăcere.

Aceasta dacă nu cumva vizita se face din motive de estetică medicală, caz în care vorbim de încântare de la bun început!

Tehnologie - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată
Dr Bogdan Ivănescu - Clinica Doctor MiT - Biotehnologie aplicată

despre dr. bogdan IVĂNESCU

fondator Doctor MiT

Dr. Bogdan Ivănescu, medic de medicină generală, este pasionat de medicina regenerativă. În acest sens a co-autorat publicații științifice privind aplicațiile celulelor hematopoietice și mezenchimale în regenerarea țesuturilor, a implementat în premieră națională o nouă tehnologie ce produce microgrefe de celule progenitoare, Rigenera.

Coordonează singurul studiu clinic din România ce urmărește tratarea autismului la copii cu vârste între 3-7 ani prin utilizarea celulelor recoltate la naștere.

În paralel, dr. Bogdan Ivănescu este practician de medicină alternativă, considerând că abordarea holistică, validată de rigoarea observației științifice, garantează avansul științei.

documentar științific

zona de risc: biocod

Primul documentar românesc despre biotehnologie, ZONA DE RISC: Biocod, este prezentat de către creatorul platformei media medicale doctor Bogdan Ivănescu în baza unei idei originale a producătorului Mihaela Popescu ce are la activ numeroase producții de știință și cultură precum Vocile Operei alături de alte creații din sfera Zonei de risc.

Filmările pentru documentar au început în anul 2021 și au fost realizate în Romania și în alte locații europene cu ajutorul echipei de producție: Regia / producător: Mihaela Popescu | Redactor / scenarist: Anca Gradinariu | Montaj: Bogdan Giurca | Operatori imagine: Catalin Avram, Necsulescu Gabriel, Andrei Claudiu Ristea, Dragoș Stoica, Cristian Petrache la care se adaugă suportul oferit de către echipa Doctor MiT prin reprezentantul Alexandra Moraru.